Projecten

Aeres.Emmeloord-MBO trekker met gps-min.
big met vlekken.jpg
wortels.jpg

CIV Groen Agro praktijkcluster

Projectleider Agro en Loonwerk

Als projectleider Centra voor Innovatief Vakmanschap (CIV Groen) jaag ik de samenwerking tussen mbo-groen, bedrijven en overheid aan binnen akkerbouw en loonwerk. CIV Groen zorgt voor beroepsonderwijs dat studenten, medewerkers en ondernemers voorbereid op de uitdagingen in de toekomst.

De Groene Weg

Ondersteuning bij verdere verduurzaming

De Groene Weg staat voor biologisch vlees. Geproduceerd door biologische boeren die hun dieren volop rust, buitenruimte en biologisch voer geven. Ik ondersteun de leveranciersvereniging van de varkenshouders, de schapenhouders en de franchisevereniging van de slagers.

Bionext

Ontwikkeling van nieuwe projecten

Voor Bionext ontwikkel ik nieuwe projecten. Het meest recente goedgekeurde project is het Kennis-op-Maat-project Biologisch: inspiratiebron voor kringlooplandbouw.

Projecten

marktkraam.jpg
logo BIOLS.jpg
Wheat Crop

Skal Biocontrole

Onderzoek certificering marktkramen

Skal Biocontrole gaat per 1/1/2021 verkooppunten van biologische producten certificeren. Ik adviseer Skal hoe ze dit het beste kunnen doen bij de categorie marktkramen.

Bionext

Projectleider BIOLS

Ik ben projectleider van BIOLS. Samen met Italiaanse partner EOP voert Bionext dit driejarig internationaal project uit, waarbij het Nederlandse bedrijfsleven ondersteund wordt bij hun export naar Duitsland, Italië en Frankrijk.

Wat wilt u?

Wie weet kan ik u helpen.

Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe projecten, het aanvragen van subsidie of het in contact komen met innovatieve ondernemers: wie weet kan ik u helpen.