top of page

Lopende projecten

Aeres.Emmeloord-MBO trekker met gps-min.
big met vlekken.jpg
wortels.jpg

CIV Groen Agro praktijkcluster

Projectleider Agro en Loonwerk

Als projectleider Centra voor Innovatief Vakmanschap (CIV Groen) jaag ik de samenwerking tussen mbo-groen, bedrijven en overheid aan binnen akkerbouw en loonwerk. CIV Groen zorgt voor beroepsonderwijs dat studenten, medewerkers en ondernemers voorbereid op de uitdagingen in de toekomst.

De Groene Weg

Ondersteuning bij verdere verduurzaming

De Groene Weg staat voor biologisch vlees. Geproduceerd door biologische boeren die hun dieren volop rust, buitenruimte en biologisch voer geven. Ik ondersteun de leveranciersvereniging van de varkenshouders, de schapenhouders en de franchisevereniging van de slagers.

Aeres 

Integratie biologisch

in het curriculum 

Verantwoordelijk voor het oprichten van de Biospots rondom de Aeres-locaties in Emmeloord/Dronten, Velp, Barneveld en Leeuwarden. Een Biospot is een netwerk waarin ondernemers en onderwijs elkaar ontmoeten, leren kennen en samenwerken

Lopende projecten

logo BIOLS.jpg
Wheat Crop

Bijenstichting

Versterken positionering

De Bijenstichting zoekt een eigen positie in de grote hoeveelheid organisaties die zich met bijen bezig houden. Ik help hen daarbij met een strategische analyse (en met het timmeren van bijenhotels)

Bionext

Projectleider BIOLS

Ik ben projectleider van BIOLS. Samen met Italiaanse partner EOP voert Bionext dit driejarig internationaal project uit, waarbij het Nederlandse bedrijfsleven ondersteund wordt bij hun export naar Duitsland, Italië en Frankrijk.

Ekoland

Schrijven bedrijfsreportages

Op basis van zelf voorgedragen onderwerpen interview ik ondernemers die een voortrekkersrol spelen bij dat onderwerp en maak daar mooi een mooie bedrijfsreportage van die vakblad Ekoland publiceert 

bottom of page